Welcome to London, a different side of London
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Welcome to London, a different side of London

Свят–лабиринт, в чиито шахти дебне нещо смътно, лепкаво и неназовимо и не знае обратния път.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Малкия храм в градината с розови дръвчета
Малкия храм в градината с розови дръвчета EmptyЧет Юни 21, 2012 1:07 pm by Quinn

» Търся си...
Малкия храм в градината с розови дръвчета EmptyЧет Юни 21, 2012 12:55 pm by Quinn

» Порутения храм
Малкия храм в градината с розови дръвчета EmptyЧет Юни 21, 2012 11:13 am by Christian Nortfild

» Quinn
Малкия храм в градината с розови дръвчета EmptyВто Юни 19, 2012 6:28 pm by Bianka

» Кръвни връзки - Ришел Мийд
Малкия храм в градината с розови дръвчета EmptyВто Юни 19, 2012 5:26 pm by Erisa

» Да броим до 1000
Малкия храм в градината с розови дръвчета EmptyВто Юни 19, 2012 5:01 pm by Erisa

» Търся си другарче за РП
Малкия храм в градината с розови дръвчета EmptyВто Юни 19, 2012 4:02 pm by Катерина Хейл

» Вампирите от морганвил - Речъл Кейн
Малкия храм в градината с розови дръвчета EmptyПон Юни 18, 2012 5:45 pm by Erisa

»  Коя е последната книга която прочетохте?
Малкия храм в градината с розови дръвчета EmptyПон Юни 18, 2012 5:44 pm by Erisa

Екипът
Малкия храм в градината с розови дръвчета SeHT
Top posters
Bianka
Малкия храм в градината с розови дръвчета I_vote_lcapМалкия храм в градината с розови дръвчета I_voting_barМалкия храм в градината с розови дръвчета I_vote_rcap 
Veronica.
Малкия храм в градината с розови дръвчета I_vote_lcapМалкия храм в градината с розови дръвчета I_voting_barМалкия храм в градината с розови дръвчета I_vote_rcap 
Katherine Rosewood
Erisa
Christian Nortfild
Лукас Скот
Катерина Хейл
Elliot Sonders.
Carolyn.
Merilyn ♥
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

Най-много потребители онлайн: 73, на Нед Окт 13, 2024 6:31 am

Малкия храм в градината с розови дръвчета

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Bianka
The Little Sweet Admin
The Little Sweet Admin
Bianka

Брой мнения : 178

Малкия храм в градината с розови дръвчета Empty
ПисанеЗаглавие: Малкия храм в градината с розови дръвчета   Малкия храм в градината с розови дръвчета EmptyСъб Юни 09, 2012 2:09 pm

Малкия храм в градината с розови дръвчета Widescreen_Magic_garden_005303_
Върнете се в началото Go down
https://two-faces-of-london.bulgarianforum.net
Erisa
Lower London Citizen
Lower London Citizen
Erisa

Брой мнения : 35

ПисанеЗаглавие: Re: Малкия храм в градината с розови дръвчета   Малкия храм в градината с розови дръвчета EmptyВто Юни 19, 2012 5:45 pm

Интересно място, за което се разказваха какви ли не истории. Какви ли не проклятия се говореха че има тук и ли духове готови да те разкъсат. Не че мен ме интересуваше. Мен малко същества смееха да ме пипнат. Девъру си беше почетна фамилия и колкото и да ме мразиха роднините ми ме ценяха заради уменията!
Влезнах в храма и почнах да разглеждам рисунките. Някои бяха доста древни все пак това е тук от времето на дядо ми по майчина линия, а повярвайте ми той е доста стар. Той ми казваше че тук са се организирвали тържества извършвали коронации или са се правили разни ритуали, но след някаква случка всичко било изоставено, той не искаше да говори за нея и аз не бях питала.
Рисунките наистина бяха интересни и красиви. Малко хора знаеха, но аз обичах изкуството, може да съм демон, но съм и вампир, а повечето от нас ценят изкуството.
Quinn
Lower London Citizen
Lower London Citizen
Quinn

Брой мнения : 4

ПисанеЗаглавие: Re: Малкия храм в градината с розови дръвчета   Малкия храм в градината с розови дръвчета EmptyЧет Юни 21, 2012 1:07 pm

Пушейки си цигарката се бях запътил онзи малък храм със розовите дръвчета, защото ми казаха че Риса е отишла там. Хвърлих вече изпушената цигара в едно кошче и запалих нова. Обикновено търсех Ериса ако ми беше адски скучно, само тя можеше да ме издържи и Кристиан също, но за него не знаех къде внезапно изчезна от купона и и не съм го виждал, за това дойдох при Ериска.
Още отдалеч я видях да се вглежда във рисунките на храма. Дори аз трябваше да призная че те са доста интересни. Когато бях на няколко метра от храма, нищо че тя ме беше усетила казах радостно.
- Ерисландия Ренесансия Девъру, радост за очите моя - тя се обърна с поглед все едно ей сега ще ме подпали!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Малкия храм в градината с розови дръвчета   Малкия храм в градината с розови дръвчета Empty

Малкия храм в градината с розови дръвчета
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Малкия водопад
» Порутения храм

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Welcome to London, a different side of London :: RPG зона :: Долен Лондон :: Тайнствените места на Долен Лондон-
Идете на: